Κλειστε Τωρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

To νησί της Κέρκυρας αποτελεί αγαπημένο προορισμό καθώς και πολιτιστικό κέντρο της Μεσογείου προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στο πανέμορφο αυτό νησί του Ιονίου Πελάγους μπορεί κανείς να φτάσει τόσο ακτοπλοϊκώς όσο και αεροπορικώς.

Η Κέρκυρα συνδέεται μέσω θαλάσσης με τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας (1-1:30 ώρες), καθώς και τα λιμάνια του Μπάρι, της Βενετίας, της Ανκόνας και του Μπρίντιζι στην Ιταλία και των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία.
Αεροπορικώς, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας ή αλλιώς το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας συνδέεται άμεσα με το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας με συχνές πτήσεις διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί συνδέεται και με τις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με πτήσεις charter.

Η καλή οδική υποδομή του νησιού επιτρέπει στους επισκέπτες πολύ εύκολα να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που φτάνουν ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο του ξενοδοχείου. Τα λεωφορεία καθώς και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που μπορούν να ενοικιάσουν οι επισκέπτες σε συνεννόηση με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου αποτελούν δυο από τους δημοφιλέστερους τρόπους μεταφοράς στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, καθώς επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της Κέρκυρας και να εξερευνήσουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της με τον πιο ευχάριστο και βολικό τρόπο.